DOBRODOŠLI NA SPLETNIH STRANEH ŠD RADENSKA POMGRAD!

Šahovsko društvo Radenska Pomgrad Murska Sobota se predstavlja na spletu že od leta 2002. Na teh spletnih straneh boste našli aktualne in manj aktualne novice, rezultate turnirjev, seznam članov, kroniko aktivnosti društva, objavljeno je tudi lepo število fotografij naših članov in članic... in še marsikaj drugega.

Informacije o treningih, turnirjih, dogodkih na naslovu:
info@sah-drustvo-ms.si

Prostori ŠD Radenska Pomgrad se nahajajo na Kocljevi ulici 14 v Murski Soboti.
Zemljevid | Slike

Šahovski treningi

Pridružite se nam na Facebooku...

Naslednjih pet turnirjev:
30.08.2019, Černelavci: 3.Škafov turnir

Zadnjih pet novic:

• Zaključek ciklusa konec tedenskih turnirjev 2018/2019
    V Krogu 9.6.2019 se je zaključil ciklus konec tedenskih turnirjev. Med 52 tekmovalci iz 4 različnih držav je slavil mednarodni mojster iz Madžarske Gabor Nagy, drugi je bil Tomislav Gruškovnjak in tretji Jernej Buzeti. V skupnem vrstem so slavili naslednji:

Absolutno:

1.Denis Gjuran
    2.Boris Kovač
    3.Matej Titan

Mladinci:

1.Nejc Hanc
    2.Tian Mohar
    3.Eva Žlebič

Nižjekategorniki:

1.Janko Brunčič
    2.Robert Antolin
    3.Janko Keček

Po turniju je še sledil turnir za nagrado broda. Med 10 igralcami sta 1. in 2. mesto zasedla Matej Titan in Denis Gjuran.Sledila je še zlata partija na brodu. 1. mesto je pripadlo Mateju Titanu, drugo mesto je osvojil Denis Gjuran in tretji je bil Jernej Buzeti.

SLIKE
  • Soliden nastop naših kadetov
    Med 24. in 26. majem je potekalo državno ekipno kadetsko prvenstvo v Novi Gorici. Klub sta zastopali fantovska in dekliška ekipa.
    Fantje so nastopili v naslednji postavi: Martin Mohar, Matjaž Cigut in Samo Škof. Dosegli so dobro 5. mesto med 16. ekipami.
    Deklici sta nastopili v naslednji postavi: Lukač Alina in Lukač Ema. Dosegli sta dobro 4. mesto med 7. ekipami.

• Odličen nastop Skuhale na državnem prvenstvu!
    Med 27. aprilom in 4. majem je potekalo državno člansko prvenstvo v klasičnem šahu. Nastopilo je 7 naših članov. Najboljši rezultat je dosegel Jernej Skuhala ki je zasedel 5.mesto.
    Ostali rezultati:
    5. Skuhala Jernej
    15. Titan Matej
    17. Grah Matej
    23. Škalič Aljaž
    26. Mohar Martin
    30. Keglevič Andre
    42. Lukač Ema

• Odličen rezultat Skuhale!
    Med 19. in 21 aprilom je potekal Študentski šahovski pokal filijale MGU Lomonosov v Kopru. Iz našega kluba se je turnirja udeležil Jernej Skuhala in dosegel odličen rezultat.Med 93 šahisti iz 16 držav je dosegel 3. mesto.

REZULTATI
  • Pomlajena ekipa do odličnega 2. mesta na pokalu Slovenije
    Med 12.4 in 14.4 je potekal Pokal Slovenije. Igralo se je 5 kol po švicarskem sistemu.
    Našo ekipo so zastopali sledeči igralci:
    -Aleš Lazar 1 točka/ 2 partiji
    -Marko Coklin 2/3
    -Matej Titan 4/5
    -Jaka Meglič 3,5/5
    -Martin Mohar 2,5/5

Kljub mladi ekipi je naša ekipa dosegla 2.mesto in za 1.mesto je zmanjkalo pol točke "bucholza".

FOTOGRAFIJE
    SPLETNA STRAN